MEDARBEJDERNE I VUGGESTUEN

Vi har alle forskellige interesser. Hvem tror du kan trylle med farver?

MEDARBEJDERNE I VUGGESTUEN

Vi har alle forskellige interesser. Hvem tror du er gladest for den blå elefant?

Jonna Krogh
Pædagog

Hej jeg hedder Jonna, jeg er pædagogmedhjælper i børnehaven. Jeg har mange års erfaring inden for 0-6 år området. Som medhjælper går jeg meget op i nærvær og ville kalde mig selv for alle Børnenes reserve mormor. I de kolde vintermåneder er jeg den der sætter mig med alle børn og klipper og klistrer. Jeg nyder at lave børnekunst og være kreativ. Jeg er god til at give nærvær til det enkelte barn, og omsorg, når der har brug for en ekstra krammer. Jeg vægter en hverdag med ro og gåture, hvor vi får taget det i det tempo som barnet har brug for.

Sanne Andersen
Pædagog

Hej jeg hedder Sanne, jeg er i gang med at uddanne mig til pædagog. Dette gør jeg, mens jeg arbejder i Haubro Børnehus. Jeg vil primært være at finde i vuggestuen. Nærvær er en af mine fokuspunkter i arbejdet som pædagog. Jeg nyder at kramme jeres børn og give dem den daglige omsorg. Jeg er ikke altid så god til at sige nej, så jeg er måske pædagogen, man nemmere kan lokke med til unoder. Jeg nyder livet med at se børnene og deres udvikling og derfor er psykologi og leg vigtigt for mig. Jeg er god til at bage og nyder at være i køkkenet med børnene. Derudover ser jeg naturen som en god og positiv del af børnenes udvikling. Så kan jeg godt lide at drille og blive drillet, jeg driller tit drengebørn med deres far køre skraller biler og jeg køre med stil.

Karen

Mette