Optagelse af elever

idræt

OPTAGELSE I FREMTIDIGE 0. KLASSE:

Til 0. klasse skrives alle interesserede på optagelseslisten. Der optages maksimalt 20 elever i 0. klasse. Vi tager forbehold og laver plads til optagelse af elever, hvor der er søskende der tilknyttet skolen, vi tager hensyn til klassens samlede kønsfordeling, og familier der flytter til området. I tilfælde af, at man ikke er blandt de, vil man automatisk blive ført over på venteliste til den aktuelle årgang. Hvis der senere viser sig en mulighed vil man blive kontaktet af skolen.

VÆR I GOD TID:

Vi anbefaler, at familier som ønsker at benytte Friskolen skriver deres børn ind på skolen i god tid. Ring til skolen på tlf.98 66 40 91 eller send en mail, hvis I ønsker en samtale.

OPTAGELSE SENERE I SKOLEFORLØBET:

Når en elev ønsker optagelse 1.-9. klasse, kan det ske i løbet af hele skoleåret. Dog anbefaler vi ofte at det sker i forbindelse med en ferie, hvor de normalt er et naturligt skift i forbindelse med emner, temaer m.m. i undervisningen. Optagelsen kan ske såfremt der er ledige pladser i klassen. Ved henvendelser tages der stilling ud fra klassens størrelse, fordeling af drenge og piger i klassen og lærernes vurdering af, om der kan optages en elev i klassen.

RING OG HØR OM MULIGHEDERNE FOR NETOP JERES FAMILIE

Det er derfor aldrig spildt at ringe for at høre om mulighederne. Hvis ikke vi kan tilbyde en plads på det aktuelle tidspunkt, kan man blive skrevet på venteliste til den pågældende klasse.

INDMELDELSESBLANKET

Indmeldelsesblanket til skolen fås ved at aftale et møde inkl. rundvisning på skolen.

Skoleleder: Kristina Engemand

tlf. 98 66 40 91