Praktisk tøj & madpakke

Det vigtigt at børnene har praktisk tøj med, da vi er meget ude i alt slags vejr. Vi opfordrer alle forældre til at tjekke vejrudsigten, så regntøjet er med til regnvejrsdag osv.

Børnene skal have madpakker med. Det er vigtigt for os, at børnene får en god oplevelse af madpakkesituationen. Derfor går vi ikke ind og bestemmer, hvad de må spise først af madpakkerne. Har de en mælkesnitte med, må de gerne spise den først. Vi vil dog opfordre børnene til også at spise fx rugbrødsmadderne. Til madpakkerne får børnene tilbudt vand.

Formiddagsmad

Formiddagsmad

Vi serveret formiddagsmad for alle børnene ca. kl. 8.45. Formiddagsmad består af små rugbrødsmadder med forskelligt pålæg og frugt. Børnehuset sørger for formiddagsmaden.

Frugtordning / eftermiddagsmad ordning

Frugtordning / eftermiddagsmad ordning

Vi har en frugt/eftermiddagsmadsordning som betyder, at dit barn hver dag får eftermiddagsmad/frugt i børnehaven og vuggestuen. Menuen er ret varieret men indeholder som udgangspunkt både noget brød og frugt/grønt. Børnehuset opkræver 100 kr. pr. måned til frugtordning/eftermiddagsmaden.

Praktikanter

Vi har til tider praktikanter i huset, vi mener det er vigtigt at tage et socialt ansvar og hjælpe nogle der har brug for det, vi laver børneattest på alle dem som kommer i vores hun.

Tilsynrapport for Børnhuset

Lærerplaner

Vi har en læreplan for hvert hus, sådan at  der fremgår en styrkede pædagogisk lærerplan for både vores børnehave og vores vuggestue

læs læreplanen for vuggestuen her: Pædagogiske Læreplaner Vuggestuen

læse lærerplanen for børnehaven her: pædagogiske læreplaner BH