Aktiviteter

I vuggestue har vi en fast dag hvor vi har motorik, vi bruger vores stue til motorik, eller vi ér med i gymnastiksalen på ungdomsskolen, sammmen med en lille gruppebørnehavebørn.

I børnehaven er vi til motorik/gymnastik/svømning en dag i ugen,  i september oktober, november, januar, februar og marts. Og I sommermånederne er vi meget ude og bruger vores natur til at udvikle motorikken

Udedage

Vuggestuen:

Vuggestue er ude i det omfang det kan lade sig gøre, vi bestræber os på at børnene er på tur 1-2 gange om måneden.

Børnehaven:

Vi har ca 4 udedage om måneden, udedage er planlagte turer ud af huset, hvor vi fx. kan gå til shelters eller til åen, stranden, eller tage bussen til 4H gåeden eller ligende.

Svømning, gymnastik & båldag

I Januar, februar, marts, september, oktober og november går vi til svømning med vores børnehavebørn. Vi er af sted med ca. 8 børn og 2 voksne. vi svømmer i Aars svømmehal. Vi tager afsted kl. 8.45 med bus til Aars rutebil station og herfra går vi ned gennem byen til svømmehallen. når vi skal hjem kan vi tage en bus lige udenfor svømmehallen med et skift ved rutebilstationen. Vi vægter meget, at vi har god tid til børnene derfor er vi ikke flere afsted.

I januar, februar, marts, september, oktober, november,  gå vi til gymnastik i gymnastiksalen på HU (Himmerlands Ungdomsskole).

1-2 gange om måneden i forår og sommer har vi båldag, hvor vi laver et eller andet over bål. vi har ca 4 gange om året en fælles båldag sammen med SFO’en.